Framtidens boende

Trädgården kommer närmare


skrivet den 12 jan av Admin, klockan:16:12
Enligt det som jag har läst så kommer framtidens boende att integreras med trädgården på ett hel annat sätt än det gör nu. Nu är ju liksom huset ett och trädgården ett men i det framtida boendet så kommer dessa att förenas på ett helt annat sätt. Man kommer att allt mer försöka integrera huset och trädgården med bland annat de så kallade atriumgårdarna som jag kommer att skriva mer om lite längre fram i bloggen. Anledningen till detta är att människor numera dels önskar vara ännu närmare naturen än vi är idag och dels så förlängs huset på ett helt annat sätt. Man får helt andra ytor att röra sig på än när det är avskärmat. Jag själv är mycket intresserad av den här lösningen och ser verkligen mig själv bo på detta vis. Detta tror jag kommer att attrahera ännu fler och jag tror verkligen att vi kommer att se mycket av detta i framtidens boende.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt